CASE.be

Verbouwing

 

 

Woning Haepers

voor na nog later...
Klik om te vergroten.

Een quasi onbewoonbaar verklaarde rijwoning werd omgebouwd tot een aangename woning, gelegen aan de rand van een herwaarderingsgebied vlakbij het centrum van een stad.

De opdrachtgever wenste een compacte sobere woning met veel licht en een open structuur. Een sobere minimalistische vormgeving paste perfect in deze context.

Klik om te vergroten. Klik om te vergroten.

Deze woning is zo bijzonder omdat ze ‘klein GIGANTisch’ is. De eenvoud, het onderhoudsvriendelijke karakter en de manier waarop het functionele en het esthetische elkaar raken, benadrukken dit heel sterk. Het huis is helder en eenvoudig en het heeft tegelijk een uitgesproken karakter. In de straat kan je er niet omheen.

Klik om te vergroten. Klik om te vergroten. Klik om te vergroten. Klik om te vergroten. Klik om te vergroten.